ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Με την επίσκεψη σας στο κατάστημα μας, αυτόματα αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις που διέπουν την πλοήγηση και τις συναλλαγές σας.Τα λογότυπα και τα σήματα που περιέχονται στη σελίδα μας καλύπτονται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η κατ' οποιονδήποτε τρόπο χρήση τους σε έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα. Επίσης, απαγορεύεται η χρήση των φωτογραφιών των προϊόντων μας χωρίς τη ρητή άδεια μας.

Η πλοήγηση στη σελίδα μας είναι ελεύθερη. Για την καταχώρηση παραγγελίας απαιτούνται κάποιες προσωπικές σας πληροφορίες, οι οποίες δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλον λόγο παρά μόνο για τη χρήση της παρούσας σελίδας μας και δεν θα δοθούν σε τρίτους. Δεν θα σας ζητήσουμε πληροφορίες ή προσωπικούς κωδικούς για τραπεζικούς λογαριασμούς, πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αδιάλειπτη και σωστή λειτουργία της σελίδας μας. Ωστόσο, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν ζημιά σε επισκέπτες, πελάτες ή τρίτους από μη λειτουργία της, τεχνικά προβλήματα, κακόβουλες επιθέσεις προς αυτή, αδυναμία παροχής υπηρεσιών, έλλειψη προϊόντων ή καθυστέρηση στην αποστολή τους.Για τους τρόπους πληρωμής, τα κόστη αποστολής, την πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων και για προβλήματα κατά τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας διαβάστε εδώ (link).Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Οι αλλαγές στους όρους δεν ισχύουν για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί πριν την αλλαγή. Η εταιρεία μας έχει έδρα την Αθήνα και υπόκειται στους νόμους του Ελληνικού Κράτους, βάσει των οποίων ερμηνεύονται οι παραπάνω όροι και οι προϋποθέσεις.

 

Διεκπεραίωση της παραγγελίας σας

Διαθεσιμότητα

Δεν εγγυόμαστε την επάρκεια των προϊόντων μας. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος, θα σας αποσταλεί e-mail που θα σας ενημερώνει για την έλλειψη και για τις εναλλακτικές επιλογές σας (αντικατάσταση, αναμονή, επιστροφή χρημάτων) ανάλογα την περίπτωση. Η παραγγελία σας θα προωθηθεί μόλις μας απαντήσετε.

 

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τρεις τρόπους:

  • Μέσω συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών Paypal (πληροφορίες)

  • Με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό 0026.0234.49.0200911486 της Eurobank (ΙΒΑΝ GR0602602340000490200911486). Πρέπει απαραίτητα να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας στο πεδίο "Μήνυμα προς δικαιούχο".

  • Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων σας.

 

Αποστολή

Η παραγγελία σας προωθείται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την εξόφλησή της (ή την καταχώρησή της σε περίπτωση αντικαταβολής) και αποστέλλεται σε εσάς με courier. Όταν τα προϊόντα παραληφθούν από το courier, θα σας αποσταλεί e-mail για την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης.

 

Τροποποίηση / ακύρωση παραγγελίας

Η παραγγελία σας προωθείται με την εξόφλησή της μέσω paypal ή τραπεζικού εμβάσματος, ή με την καταχώρησή της εφόσον έχετε επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή. Μετά την προώθησή της, δεν μπορείτε να την τροποποιήσετε ή να την ακυρώσετε.

 

Επιστροφές

Αν κάποιο προϊόν που παραλάβατε ήταν ελαττωματικό ή διαφορετικό από αυτό που ζητήσατε, θα το αντικαταστήσουμε χωρίς επιβάρυνση. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία.

Εφόσον έχετε ανοίξει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν για δικούς σας λόγους εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου είδους βαρύνουν εσάς. Αφού το παραλάβουμε, η αξία του θα καταχωρηθεί στο σύστημά μας και θα αφαιρεθεί από το κόστος της επόμενης παραγγελίας σας.

 


ΚΑΛΑΘΙ  

Κανένα προϊόν

0.00 € ΑΠΟΣΤΟΛΗ
0.00 € ΦΠΑ
0.00 € ΣΥΝΟΛΟ

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

ΚΑΛΑΘΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

PayPal